Tak for støtten

Kære alle,
Hvor har det været spændende, hårdt, udfordrende og inspirerende at være med i tv-showet “Danmark har talent”. Vi gik ikke videre til finalen, og det er helt fint. Der var mange dygtige og forskellige talenter, og vi nød at opleve dem og deres engagement i det, de elsker at gøre. Vi er hamrende stolte af dét, vi viste på scenen, og var også helt vilde med de to acts, der fik pladserne til finalen. Vi ønsker dem og alle de andre optrædende det bedste.

Det har været skønt at dele vores passion for vokalmusik på tv, og vi vil gerne takke jer for al den skønne respons, vi har fået allesammen og sige tusind tak til alle de, der stemte på vores optræden.

Nu glæder vi os til at tage hul på vores næste projekt, en julepladeindspilning, og så selvfølgelig til at komme ud og optræde igen med vores musik.

Alt det bedste fra SONO 🌟