Katrine Dalsgaard

Hvorfor er du med i SONO?

Efter at have sunget i klassisk kor i mere end 15 år, syntes jeg, det var på tide at udfordre mig selv i den rytmiske genre. Det sociale element i SONO betyder også rigtig meget, hvilket også har medført, at koret ofte henføres til som SONO-familien.

Hvad laver du til daglig?

Jeg studerer til sygeplejerske og har 2 år tilbage på uddannelsen.

Yndlings SONO-arrangement:

Det må være "Glor på vinduer", arrangeret af vore egne Anna Lindeløv Vestergaard og Jacob Albertsen. Det er et godt party-nummer, men der er også god variation i nummeret.

Bedste SONO-oplevelse:

Men min første koncert med SONO i Musikhusets Store Sal vil altid være min specifikt bedste oplevelse; foran et stort publikum og med en held-og-lykke-krammer fra min storebror, der også er en del af SONO.